In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Cursussen skaten en skeeleren

Skeelertrainingen en skatelessen door de Skate-, Skeeler- en Schaatsschool Midden Nederland (SSSMN) bij schaats- en skeelervereninging De Greb 2016.

Alle skate- en skeelertrainingen zullen op de skeelerbaan van De Greb worden georganiseerd door de SSSMN. De invulling van de lessen, trainingen, clinics en cursussen zullen onder verantwoording van de SSSMN plaatsvinden en tevens zal de SSSMN de planning voor haar rekening nemen.


Skeelertrainingen

De skeelertrainingen zijn als volgt onder te verdelen:

  • trainingen voor leden van De Greb;
  • trainingen voor externe verenigingen;
  • trainingen voor de regionale selectie.

De skeelertraining start maandagavond 2 mei 2016 en wordt gegeven van 19:00 tot 20:00 uur.

De deelnemers kopen bij hun inschrijving een 10 lessenkaart van € 100,00 per persoon voor volwassenen en € 50,00 per persoon voor kinderen.

De duur van de trainingen is 10 weken aaneengesloten (steeds op maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur), waarbij er rekening is gehouden met lesuitval door regen of als deelnemers door omstandigheden een keer niet kunnen.

Klik op Inschrijven als je hiervoor wilt inschrijven.

Skatelessen

De skatelessen zijn als volgt onder te verdelen:

  • lessen voor beginners: drie lessen (drie weken aaneengesloten) van 1 uur á € 45,00 per persoon;
  • lessen voor gevorderden: vijf lessen (vijf weken aaneengesloten) van 1 uur á € 65,00 per persoon (door uitval van regen of een natte ondergrond kan het aaneengesloten vijf weeks programma uitlopen).

De skatelessen voor beginners en gevorderden starten (bij voldoende deelname) op woensdagavond 11 mei 2016 en worden steeds op deze tijden geven:

  • beginners van 19:00 tot 20:00 uur;
  • gevorderden van 20:15 tot 21:15 uur.

Klik op Inschrijven als je hiervoor wilt inschrijven.


Clinics

Deze eenmalige activiteiten voor scholen voor het basis- en voortgezet onderwijs worden door de Skate-, Skeeler- en Schaatsschool Midden Nederland zelf georganiseerd en hiervoor kan niet worden ingeschreven.