In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Skate-, Skeeler- & Schaatsschool Midden Nederland

   

De Skate-, Skeeler- &  Schaatsschool Midden Nederland maakt deel uit van Dick Nap Recreatiesport en heeft inmiddels in Nederland een naam opgebouwd als het gaat om het geven van opleidingen, lessen en clinics op het gebied van skaten, skeeleren en schaatsen.

Dick Nap is als docent opleidingen verbonden aan de KNSB en is daarbinnen mede verantwoordelijk voor de opzet van de sporttech-nische kaderopleidingen.

Skate-, Skeeler- &  Schaatsschool Midden Nederland biedt een tal van mogelijkheden voor het volgen van activiteiten:

SSS-logo

Veenendaalse schaats- en skeelervereniging De Greb

De Veenendaalse schaatsvereniging De Greb is opgericht in 1985. De thuisbasis van VSC De Greb is ijsbaan "De Greb" op Sportpark De Groene Velden II, Groenveldselaan 7a, Veenendaal. De Greb heeft ongeveer 1.600 leden en is aangesloten bij de KNSB. Kijk ook op de website: www.degreb.nl.

logo-degreb1

De complete winkel voor alles op het gebied van de schaats- en skeelersport. Piet Lagerwey Schaatsen en Skeelers staat voor een perfecte service en een professioneel advies. Dat zijn de kenmerken welke wij graag willen overbrengen aan u als klant.

pietlagerwey-150

De Skate-, Skeeler- &  Schaatsschool Midden Nederland wordt bij alle verschillende projecten ondersteunt door Rollerblade.

Bij de School Skate projecten kunnen kinderen gebruik maken van de verstelbare kinderskates. Ook voor de huurskates bij de lessen voor volwassen wordt gebruik gemaakt van dit skate- en skeelermerk.

logo-rollerblade