startpagina 120schaatsen 120inline skaten 120hardlopen 120sportadvies 120contact 120

INLINE SKATEN

SKATELESSEN

DE SKATELESSEN BEGINNEN WEER VANAF APRIL 2024..!!

Dick Nap is inmiddels 25 jaar actief werkzaam in de inline sport. Vanaf 1998 tot 2012 werkzaam voor de Skatebond Nederland als docent opleidingen, topsportcoördinator en bondstrainer.  Vanaf 2012 (Skatebond Nederland opgegaan in de KNSB) tot nu bij de KNSB als docent opleidingen.

MAAK HIERVOOR EEN TELEFONISCHE AFSPRAAK MET DICK NAP OP NUMMER 06-53835131, OF STUUR HEM EEN EMAIL OP Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijkheden:

 • een avond in de week groepsles:
  • twee uur netto les
  • max. 4 personen: € 30,00 per persoon
 • priveles:
  • twee uur netto les
  • les één op één: € 75,00
  • les met tweetallen: € 40,00 per persoon.

Bij aankoop van nieuwe skates in onze

winkel, € 5,00 korting op het lesgeld..!!

 • Een eventuele uitloop met extra lessen is mogelijk afhankelijk van de aanmeldingen en in overleg 's avonds.
 • De startlocatie is vanaf onze shop aan de Da Vincilaan 41 in Ede
 • De lessen staan in het teken van balans en stabiliteit, het rijden in het verkeer, remmen en uitwijken en het nemen van obstakels.
 • Iedereen kan aan de lessen deelnemen ongeacht het niveau.

Belangrijk: Het dragen van alle beschermers, knie-, elleboog-, polsbeschermers en een helm, is verplicht tijdens de lessen. (deze zijn aanwezig bij de lessen). Bij regen of een te natte ondergrond gaan de lessen niet door. De les verschuift dan naar de volgende week.

Opgeven is mogelijk per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afbeelding1


INLINE SKATES EN SKEELERS VOOR DE (FANATIEKE) RECREANT 

Inline Skaten is de algemene omschrijving voor skaten en skeeleren. De inline skatesport blijft een populaire sport, zowel recreatief als professioneel. Vanuit heel Nederland komen mensen naar Ede toe om eens een kijkje te nemen in onze winkel waar u een uitgebreid assortiment aan skates en skeelers kunt vinden.

Inline skates zijn vooral voor recreatief gebruik. Natuurlijk zijn binnen de recreanten ook al duidelijke verschillen te vinden. De fanatieke skater die langere afstanden wil rijden waarbij snelheid soms al een belangrijke factor is. De wat mindere recreant zal kiezen voor kleinere afstanden en wil vooral genieten van de sport en de omgeving.

In beide gevallen kiest de wat fanatiekere recreant voor heerlijk ontspannen skaten in een comfortabele schoen maar wel voor hogere en hardere wielen. De grote wieldiameter  geeft meer rolvermogen. De wat mindere recreant kiest wat kleinere en zachtere wielen. Dit geeft nog meer comfort.

rollerblade

WIJ VERKOPEN INLINE SKATES VAN O.A. DE VOLGENDE MERKEN:
logo-RollerBlade Logo-Cadomotus
 LogoPowerslide  

ONDERHOUD INLINE SKATES EN SKEELERS

Naast het leveren van Inline Skates verzorgen wij ook het onderhoud van uw Skates en Skeelers.


 
BEGELEIDING BIJ TRAININGEN  INLINE SKATEN EN VERZORGEN VAN CLINICS 

Bij de Skate- Skeeler- en Schaatsschool Midden Nederland kunnen wij de volgende ondersteuning bieden:

 • verzorgen van skate/skeeler lessen en clinics;
 • geven van specifieke trainingen en clinics;
 • begeleiding en trainingsadviezen;

 

SSS logo
Een prijsopgave is afhankelijk van de groep, locatie en de doelen. Vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar uitgebreide informatie.

HANDBOEK SKATEN EN SKEELEREN (UITVERKOCHT!)

Het Handboek Skaten en skeeleren is geschreven door Dick Nap.

In het handboek wordt ingegaan op de verschillen tussen skaten en skeeleren. Daarnaast worden verschillende basistechnieken behandeld en uitgelicht. Er worden voor trainers verschillende oefenvormen besproken en uiteraard komen materialen en onderhoud aan bod.

Het boek bevat daarnaast trainingsprogramma’s voor recreanten en staan er verschillende tips in die de skate- en skeelersport nog aangenamer kunnen maken.

handboeksens

AANBIEDING

U kunt het Handboek Skate en skeeleren bestellen voor € 15,00 door een E-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne in de E-mail uw naam, adresgegevens en telefoonnumer vermelden.